Uw zoekresultaten

Woning Kopen

WAAROM EEN AANKOOPMAKELAAR AANSTELLEN?
PROFESSIONELE REPUTATIE

Onze aankoop makelaars zijn gespecialiseerd in de eb en vloed van de markt. Ze
verminderen de emotie die gepaard gaat met besluitvorming en richten zich op de gegevens en prijzen, op het begrijpen van de behoeften van de klant en, belangrijker nog, de overgang van advies naar een lucratieve verkoop zonder gedoe.
TIJD EN GELD BESPAREN
Een huis kopen kost tijd en geld. Het domineert een groot deel van de tijd die je hebt. De meeste klanten profiteren van het feit dat ze tijd vrijmaken, waardoor ze het plezier kunnen ervaren van het kopen van een nieuw huis in plaats van tijd te besteden aan het
onderzoeken, zoeken en boeken van afspraken. Uw aankoopmakelaar onderhandelt in
opdracht van u en begeleid u ook tot de overdracht fase met de juiste externe companies o.a. kwalitatieve taxateurs, notarissen, bouwkundig keurders en hypotheekadviseurs.
LOKALE MARKTKENNIS
De verkoop van luxehuizen kan ingewikkelder zijn. Veel verkopers willen bijvoorbeeld niet openbaar maken dat ze hun eigendom willen verkopen. Een beter begrip van wat er beschikbaar is, is van onschatbare waarde voor de relatie aankoopmakelaar en klant.
ZEKERHEID & ADVIES
Een goede aankoop dienst is gebaseerd op het zoeken naar de beste, het verfijnen van de zoekopdracht en het aanbevelen van geschikte resultaten aan hun klanten. Het gebruik van een aankoopmakelaar betekent niet dat u de controle verliest, maar dat u zich gedurende het hele proces geïnformeerd en verzekerd voelt.


SOURCING VAN UW NIEUWE EIGENDOM
Onze makelaars werken rechtstreeks samen met onze kopende klanten om een wensenlijst op te stellen die overeenkomt met hun specificaties, van type onroerend goed, gebied en prijsstelling tot niet-onderhandelbare details. Het schetsen van deze briefing is de eerste stap naar het vinden van uw droomhuis.
OFF-MARKET VASTGOED
Onze agenten hebben toegang tot eigendommen die niet zichtbaar op de markt zijn voor onze concurrenten.
Daarom heb je als koper een voorsprong op anderen bij het bepalen van je interesse.
Markttrends begrijpen betekent keuzes bieden aan onze klanten; het gebruik van een
aankoopmakelaar geeft u meer informatie om u te helpen bij uw zoektocht.

VASTGOED SHORTLIST
Het gebruik van een aankoopmakelaar betekent dat ze aan uw kant staan. Hoewel het goed is om naar positieve punten te zoeken, zullen ze er ook niet van weerhouden u hun zorgen over een onroerend goed, gebied of verkoper te vertellen. Door een zoekopdracht te verfijnen met behulp van lokale kennis, brancheverbindingen en expertise op het gebied van prijzen, onderscheidt uw zoekopdracht en shortlist zich van anderen in uw situatie.


VOLTOOIEN VAN HET KOOPPROCES
JE HUIS VINDEN
Uw nieuwe huis nu zichtbaar op de markt is of niet, door het gebruik maken van uw
wensenlijst en de kennis van onze aankoopmakelaars betekent dat het vinden van uw ideale huis dichterbij is dan u denkt.
TRANSPORTEREN
Het kopen van een woning kan zijn complicaties hebben. De overdrachtsfase is essentieel voor de bevestiging van de afwikkeling. Van rechten, eigendomsoverdracht en wettelijke verplichtingen, deze fase moet worden beheerd met aandacht in detail en goede ervaring.
ZORGVULDIGHEIDSEISEN
Dit proces is essentieel voor het identificeren en beoordelen van eventuele complicaties of risico’s die tot mogelijke problemen kunnen leiden.
Bovendien is deze fase een uitstekende zekerheid voor onze klanten.
ONDERHANDELING
Onderhandelen over de prijs hoort bij het kopen van een woning. Onze makelaars hebben een schat aan ervaring in het verkrijgen van de juiste prijs, waar ze toezicht op houden totdat de verkoop is afgerond.
Als u overweegt een woning te kopen neem dan contact op met uw TULPAR-makelaar of vul onze online formulier in voor een vrijblijvend gesprek

Vergelijk aanbiedingen